MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
12.7.2020

Brambory restované s citronem a rozmarýnou

Dnes jsme pro vás připravili brambory pro slavnostnější příležitost.

Ingredience

2 lžíce olivového oleje
kousek másla
200g nových brambor
rozmarýn
směs koření Staročeská ryba
směs koření Česnekový pepř
2 stroužky česneku
1 citrón
mořská sůl

Postup přípravy

Zahřejte olej a máslo v hluboké pánvi. Přidejte podélně rozpůlené brambory a restujte 5-6 minut.

Do pánve přidejte rozmarýn, směs koření Staročeská ryba a oloupaný a rozdrcený česnek a pokračujte v restování na středně vysoké teplotě po dobu 5 minut, nebo dokud nejsou brambory hotové - obsah pánve občas promíchejte.

Pokapejte citronovou šťávou z celého citrónu, osolte mořskou solí a mletým česnekovým pepřem.

Pokud připravujete restované brambory předem, zahřejte je v troubě na malou teplotu a těsně před podáváním pokapejte citronem.

Přejeme dobrou chuť.

Autor / zdroj: -red-

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Kraj Vysočina do konce roku požádá o navýšení dotací na kotlíky

V maximální snaze o uspokojení všech žadatelů o kotlíkové dotace, kteří podali žádost o dotaci v rámci poslední třetí výzvy, realizuje Kraj Vysočina v

Post

Uvolňování opatření se týká i porodnice v Havlíčkově Brodě

V souvislosti s uvolňováním některých opatření rozhodlo vedení Nemocnice Havlíčkův Brod, že od 30.11.2020 mohou tatínci/partneři být přítomni u porodu

Post

Severozápadní obchvat Velké Bíteše by mohl být hotový na podzim 2022

Kraj Vysočina vybírá dodavatele stavebních prací na realizaci severozápadního obchvatu Velké Bíteše na Žďársku.

PARTNEŘI

www.wwwdesign.cz www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz energy.akcenta.eu

REKLAMA

Aktivní Dítě